Fonte: Post relacionado: Como configurar o IIS do Windows Server 2003 para executar scripts PHP Um grande abraço a todos!
Bej te njejtin veprim me biskotat dhe ne shtresen e fundit.
Mbas 3 oresh ne frigorifer: Perpara se ta sherbesh mbush shtresen e siperme me kakao te hidhur(me site).Vendosi biskotat ne anen e kundert te shtreses se pare.By admin - 0 5, pergatitja e Tiramisu-se e ilustruar me foto hap pas hapi per ta bere sa me te thjeshte pergatitjen e saj.Pasi ta keni mbaruar shtresen e pare shtoni gysmen e mases se mbetur dhe shperndaje masen me nje luge ose nje mjet tjeter te posacem(beni kujdes te keni nje siperfaqe te sheshte).Por ne momentin qe vendosni kakaon ne siperfaqjen e Tiramisu-se ajo do te jete delikate, kuptimi : embelsira nuk do te duroje aq gjate sa pa te!Shto pjesen e mbetur te kremit mbi biskotat.Sigurohu qe siperfaqja e Tiramisu-se te jete e sheshte e mire-shperndare.Server Manager roles add Role Services e, na tela, select Role Services selecione o check box, cGI.Beje kete veprim shpejtdhe me kujdes ne menyre qe biskotat ne mes te mos jene te lagura me kafe.
Me nje site mbush kete shtrese me kakao te hidhur.
Sigurohuni te mbushni me krem te gjitha vrimat e krijuara, perndryshe ajri do te depertoje ne Tiramisu dhe do ti beje biskotat te mos kene shijen e duhur.Eduardo Henrique Rizo twitter-follow screen_nameeduardorizo show_countyes Relacionado.Perberesit: 3 te verdha vezesh dhe 2 veze te plota 500 gram Mascarpone 400 gram savoiardi (biskota) kakao e hidhur 110 gram sheqer 450 mililitra kafe ekspres i ftohte me 2 luge kafeje sheqer.Exe Name: PHP via FastCGI Clique em OK Fonte: Na janela de confirmação, clique em Yes.Neste post disponibilizo vorlage gutschein zum ausdrucken um tutorial sobre como realizar a instalação e configuração do IIS 7 para suportar aplicações PHP.Dll, configurando o IIS para manipular requisições PHP.Veja a figura abaixo: Fonte: O próximo passo é fazer o download do pacote ZIP do PHP e descompacta-lo na pasta c:php do seu servidor web.Ju befte mire nga T!
Vendos vezet ne nje tas te madh dhe shto sheqerin.